Gefeliciteerd!!

Wat leuk!! Jullie gaan trouwen!! Van harte gefeliciteerd! 

Jullie dag moet een dag zijn om nooit meer te vergeten.  Een bijzonder moment waar jullie samen optimaal van mag gaan genieten.

De speciale dag die helemaal in het teken van jullie liefde staat. Wat heerlijk om daar naar uit te kijken hè! De hele dag zit vol met waardevolle momenten.

Het klaarmaken voor jullie grote dag, de eerste ontmoeting, het ja-woord, de liefdevolle blikken, de spelende kinderen, een opa die vol trots naar zijn kleinkind kijkt. Er is nog zoveel meer.

Ik leg dit alles met veel liefde en enthousiasme vast zodat jullie prachtige herinneringen overhouden aan jullie mooiste dag. 

Mijn fotografie stijl kun je omschrijven als warm, liefdevol, romantisch, stijlvol, licht of wat donker en met oog voor grote, maar ook voor de allerkleinste details.

De manier van fotograferen werd beloond door 4 internationale wedding awards die ik recent gewonnen heb en daar ben ik enorm dankbaar!

De prijzen voor bruidsfotografie starten vanaf €795- voor 6 uur fotografie.


Gewonnen Internationale Wedding Awards

Als trouwfotograaf ben ik onwijs trots op de gewonnen awards. Wie had dat ooit gedacht? 

Ik niet! Dit geeft mij een enorme boost om door te zetten en steeds te zoeken naar bijzondere en ultieme momenten. 

Wedwar is gemaakt met een visie om de huwelijksfotografie wereldwijd te promoten en de beste fotografen wereldwijd te erkennen.

Hieronder zie je wat winnende awards.