Lieve Mariko,

We willen je nog bedanken voor de bruidsshoot en de foto's op de bruiloft zelf. Tijdens de bruiloft was je ook zo gezellig en vrolijk, je paste er echt bij.
Alle foto's die we tot nu toe gezien hebben zijn echt prachtig! 
Je bent echt een top fotografe, de energie en plezier die van je afkwam hielp ons ook tijdens de shoot. Het voelde alsof je dit al jaren deed en je inzicht in de mooiste plekjes is zó goed!

Leroy & Talitha Wij hebben een family shoot gehad bij Mariko.

Het was een heerlijke dag met een prachtig zonnetje. Mariko had een magische locatie uitgekozen.

Ze is een heel lieve, spontane, vrije fotografe. Ze geeft goede aanwijzingen en heeft veel creatieve ideeën.

Onze kinderen vonden het geweldig. Ze konden heerlijk spelen en rennen en ondertussen kon Mariko mooie foto's maken. We konden helemaal onszelf zijn en dat is heel erg fijn tijdens een fotoshoot.

Lieve Mariko, heel erg bedankt! Je bent een topper!

Familie Nys.


 

Mariko heeft een mooie en soms voor mij emotionele fotoshoot van Marjolein en mij gemaakt.
Zij heeft precies kunnen vastleggen wat voor speciale band wij met elkaar hebben.
Dankjewel lieve Mariko, voor de fijne en bijzondere middag.

Liefs Joke


Via Instagram kwam ik bij Mariko terecht: een openshootdag bij Casa Verde!
Van tevoren kreeg ik per mail een duidelijke uitleg met wat tips en tricks, wat me gelijk wat vertrouwen gaf. Ze communiceerde duidelijk en is erg gezellig.
Op de dag zelf verliep eigenlijk alles heel soepel. Mariko keek goed naar mooie shoot plekken en hielp met m'n kledingkeuze. Soms corrigeerde ze m'n houding en gaf wat tips. Dit was heel fijn!
De resultaten mogen er zeker zijn! De foto's zijn prachtig en zien er heel natuurlijk uit. Ze stralen emotie en rust uit maar ik vind mezelf er zowaar echt mooi op staan!

Mariko, bedankt voor deze mooie ervaring! Voor een loveshoot mét vriend kom ik zeker terug bij jou.

Frederique


Een family shoot op het strand met een geweldige fotograaf... De eerste ontmoeting met Mariko was gelijk goed. Ze is warm, liefdevol en spontaan. Ze neemt echt de tijd voor je. Ze wilt je graag leren kennen en gebruikt dit voor de foto's.

Wij hebben een topdag gehad. We konden helemaal onszelf zijn, wat heel fijn is tijdens een fotoshoot. Ze geeft aanwijzingen, tips en luistert naar wat je wensen zijn.
We hadden het niet anders gewild!

Dankjewel, Mariko! We kijken uit naar de foto's en kijken terug op een heerlijke dag!

Liefs Dees


Lieve Mariko,

Wat was de loveshoot gaaf! We hebben ontzettend genoten van al jouw ideeën en je luchtige werkwijze. We voelden ons hierdoor op ons gemak en konden ons lekker ontspannen. Ook mijn dochter vond het geweldig en erg lief dat je ook van haar wat foto's hebt gemaakt, het maakte de loveshoot compleet.
De foto's die we hebben ontvangen zijn echt super mooi, je kunt zien dat je echt passie hebt voor je werk! Zowel met shooten, als met de afwerking. Graag willen wij jou bedanken deze bijzondere belevenis en voor de prachtige foto's.

Liefs, Tamara & Pascal


Mijn man en ik vonden het heerlijk om onze liefde door jou te laten 'shooten': niet geschoten is altijd mis, maar bij jou was het helemaal raak! Je bent een welkome nuchtere verademing met respect voor onze wens om pure foto's te laten maken van een liefde toch maar mooi al 19,5 jaar standhoudt en hopelijk nog vele jaren te gaan heeft.

Annette & Michel


Lieve Mariko,

Dankjewel voor de fijne fotoshoot aan zee. De zee is voor mij magisch, dus dat was voor mij de perfecte plek om te shooten.

Je legt de foto’s vast op jouw manier, die heel anders is dan de meeste fotografen doen. Je ziet iemands ziel en dat maakt jou uniek.

Ik hoop dat je nog veel fotoshoots op je pad mogen komen, zodat jij jouw missie kunt gaan leven.

Dankjewel voor de prachtige foto’s. 

Liefs Nicole


Lieve Mariko,

Super bedankt voor de mooie foto's! Je bent zo ontzettend relaxed met alles, je bent nog precies zoals 10 jaar geleden. Een heerlijk mens! 
Vind het erg fijn dat je meedenkt en flexibel bent zodat we de shoot in 2en hebben gesplitst vanwege het gips armpje van mijn zoontje.
Dank alvast voor je werk van nu. Deze resultaten zijn al super, ik verheug me al zeer op het volgende werk!

Liefs Kim


Deze dag gingen wij met vertrouwen tegemoet. Locatie prachtig. Al eerdere foto's gezien van jou, die vonden wij al super mooi! Ik ken je natuurlijk al dus dat was al leuk. We konden er een gezellige dag van maken. Super mooie foto's zijn er uit gekomen. Ik vind mijzelf nooit echt super mooi op foto's, maar door deze foto's van jou krijg ik wat meer zelfvertrouwen. Ga zeker verder met wat je doet , je doet het super super super goed!! Heel erg bedankt heel veel dikke knuffels van ons!

Leighsanne & Roy


Mariko heeft oog voor mens, omgeving en detail. Ze heeft veel goede ideeën en zet je op je allermooist op de foto in een relaxte & gezellige sfeer.

We hebben al een aantal foto's mogen ontvangen, we zijn er heel erg blij mee.

Dankje wel lieve Mariko.

Veel liefs,

John & Marcia𝐑𝐞𝐯𝐢𝐞𝐰 𝐘𝐯𝐨𝐧𝐧𝐞, 𝐯𝐫𝐢𝐞𝐧𝐝𝐢𝐧𝐧𝐞𝐧𝐬𝐡𝐨𝐨𝐭 ⁣⁣
⁣⁣

De dag van de fotoshoot was een bijzondere dag. Mijn beste vriendin en ik reisden samen met de auto af naar Scheveningen. Wij hebben Mariko ontmoet en gingen direct aan de slag. Natuurlijk moesten we wel even wennen aan elkaar, maar eenmaal gewend ging het gewoon vanzelf. We hebben erg genoten en zijn uit onze comfortzone gestapt.

Op het strand, in het winkelcentrum, op een trapje bankje, van alles zat er tussen. Een aantal dagen later ontvingen mijn beste vriendin en ik wat sneakpeak foto's en ik kan je zeggen: mijn mond viel wagenwijd open.

Ik vond mezelf zo mooi en dat na maanden niet lekker in mijn vel te hebben gezeten.

Tranen vloeiden en ook de gedachten dat ik mezelf zo lang heb verwaarloosd.

Ik ben zo ontzettend blij en mijn beste vriendin ook.
Wij hebben samen een pittige tijd achter de rug en wilden symboliseren dat we elkaar altijd hebben geholpen en nooit hebben opgegeven, want we zijn vechtende levensgenieters.

Sinds de foto’s is de zelfliefde in mij geboren, ik voel mij goed en wil niet meer iemand anders zijn.

En daar ben ik Mariko eeuwig dankbaar voor!

Veel liefs Yvonne.

 

⁣⁣